Wij zijn 1 van de weinige die geloven dat een luxe website niet iets is dat alleen is weggelegd voor grote bedrijven, maar ook voor kleine & beginnende ondernemers.

Jijbegint.nl is daarom een initiatief dat wil laten zien dat zoiets wel kan. Wij maken grafisch hoogstaande website met heldere webteksten, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaald.

Ben jij als ondernemer/zpp’er heel bekwaam op jouw vakgebied maar zoek je iemand die kan helpen met het commerciële (internet) gedeelte van het ondernemerschap? Dan is jijbegint.nl waarschijnlijk iets voor jou.

Wat anderen zeggen
Judith

Jijbegint heeft me echt geholpen bij de verwezenlijking van mijn eigen website. Ik ben enorm tevreden met het resultaat en de blijvende ondersteuning. Bas is veel meer dan een webdesigner en kan je ook heel erg helpen alles wat komt kijken bij het ondernemersschap

JudithKeuzeSprong
Steven

Zelf ben ik buitengewoon tevreden over de service van Jijbegint. De website is veel mooier geworden dan ik had gedacht. Bas heeft veel vaart achter de plannen gezet en op hele korte termijn toch een hele mooie website afgeleverd.

StevenBruidsduif
Over mezelf

Na mijn postdoctorale opleiding ben ik jarenlang actief geweest bij de begeleiding van beginnende ondernemers. Bij deze begeleiding heb ik gemerkt dat veel ondernemers in de problemen komen omdat ze te weinig aandacht besteden aan de commerciële kant van het ondernemerschap.

Ik heb veelvuldig gezien dat ondernemers vaak te goedkope en verkeerde hulp van buitenaf inhuren. Vaak kent men via-via wel iemand die hen commercieel bij kan staan. Het resultaat was vaak een website die er niet professioneel genoeg uit zag en de ondersteuning te wensen over liet.

Ik heb in die tijd altijd gelooft dat het veel beter kan. Dat er voor deze kleine ondernemers een alternatief moet zijn waar ze wel wat aan hebben. Vanuit die passie is jijbegint geboren.

Bas Knobbout

Eigenaar jijbegint.nl
Contact

T 06 – 248 323 69
@ Info@jijbegint.nl

Adres

Jijbegint.nl
Medelsestraat 44
4005 VD Tiel

Bedrijfsinfo

kvk 61331309
btw NL172135953B01