Jouw Website als visitekaartje

Jijbegint maakt websites die echt een visitekaartje zijn voor jouw bedrijf. Onze websites kenmerken zich door de duidelijke/heldere layout, de grote gebruiksvriendelijkheid en de sterke webteksten.  Daarbij vinden we het heel belangrijk om een goede vertaalslag te maken van jouw idee naar praktische website.

Jij staat centraal

Bij ons sta jij centraal. Dat begint eigenlijk al bij het eerste contact. Wij zijn vriendelijk en toegankelijk. Geen vraag of idee is bij ons raar of abnormaal. Zelf heb ik als consultant al jarenlang actief als adviseur voor startende bedrijven dus de kans is groot dat ik met veel vragen kan helpen.

Persoonlijk Contact

Wij spreken graag persoonlijk met jou af om een gevoel te krijgen bij jouw onderneming. Wat maakt jou uniek en hoe kunnen we dat vertalen in een unieke en onderscheidende website.

Meer Service

Wij lopen graag een stap harder. Bij ons is een website meer dan alleen een mooi design. We maken ook een professioneel logo, sterke professionele webteksten en een layout dat precies bij jouw bedrijf past. We zorgen er tevens voor dat jouw website volledig zoekmachinevriendelijk is!